Få en
kostnadsfri rådgivning

Vad är magbotox och hur appliceras det?

Botulinumtoxin injiceras i magen på personen i magbotoxproceduren, som framgångsrikt appliceras på MEDITRIP,s Samarbets kliniker.. I gastrisk botox, som är en relativt ny viktminskningsmetod, är sammandragningen av magmusklerna begränsad och magtömningen försenas. Av denna anledning upplever personen aptitlöshet.

För vem kan magbotox användas?

Faktum är att magbotox passar alla som vill gå ner i vikt. Det är inte ett kirurgiskt ingrepp. Men hos patienter med ett kroppsmassaindex på 40 och högre kan framgång endast uppnås med kirurgi. Därför är magbotox inte särskilt fördelaktigt för dessa människor. Individer vars övervikt inte är tillräckligt feta för att behöva opereras, men som ändå vill gå ner i vikt, utgör den idealiska patientgruppen för applicering av magbotox. För personer med magbesvär som gastrit eller sår bör dessa sjukdomar behandlas före magbotox.

Finns det några biverkningar av magbotox?

Faktum är att botox, som används för att ta bort rynkor på din hud, har inga farliga biverkningar. Magbotox, å andra sidan, är en vanlig endoskopiprocedur och har inga betydande biverkningar. Det är inte korrekt att applicera det bara på personer som lider av muskelsjukdomar eller individer med botoxallergi.

Hur lång tid tar magbotoxprocessen?

Eftersom det inte finns någon operation och det är ett helt endoskopiskt ingrepp görs inget snitt på kroppen. Efter gastrisk botox-proceduren, som slutförs på 20 minuter i genomsnitt, räcker det med en observationsperiod på 1 eller två timmar.

Orsakar magbotox permanenta skador på magen?

Effekten av läkemedlet som används i denna applikation raderas helt inom 4 till 6 månader. Därför är det osannolikt att det orsakar permanent skada på din mage.

Har Botox en risk för distribution i kroppen?

I vissa studier har man fastställt att botox inte uppvisar en systemisk spridning, hämmar nervledningen helt lokalt och därmed fördröjer hungern.

Vad är förväntningarna från magbotox?

Patienter förlorar 10 % till 15 % av sin totala kroppsvikt under de första 6 månaderna efter magbotoxproceduren. Mängden viktnedgång varierar beroende på personens ämnesomsättning, träning, ålder eller livsvanor.

Vad bör man tänka på efter magbotox?

Att konsumera sura och kolsyrade drycker efter magbotox eller äta snabbmat är skadligt.

Vad är skillnaden mellan gastrisk botox och gastrisk ballong?

Applicering av magballong är en endoscopic intervention för viktminskning, precis som magbotox. I gastrisk ballongproceduren kan dock volymen som ballongen upptar behöva justeras då och då efter patientens tillstånd, och detta innebär återendoscopy. Fördelen med magbotox är att portionerna reduceras i 3 till 6 månader vid en enda applicering och mättnadens varaktighet förlängs Effekten av magbotox försvinner gradvis och personen upplever inte en plötslig och kraftavid dept.

Mage Botox Application på MEDITRIP,s Samarbets kliniker.

Om du vill gå ner i vikt genom att minska din aptit shame operation, kan du säga hejdå till din övervikt med skillnaden mellan MEDITRIP,s Samarbets kliniker. med Gastric Botox och Gastric Balloon-applikationer.

Få en kostnadsfri rådgivning

Välj din behandling nedan och fyll i formuläret

Öppetider för samtal

Måndag - Fredag: 8.00 - 16.00

Newsletter

TOP