Få en
kostnadsfri rådgivning

Plastisk, rekonstruktiv och estetisk kirurgi

 Enheter för plastik, rekonstruktiv och estetisk kirurgi tillhandahåller tjänster för behandling av medfödda och förvärvade estetiska, form- och funktionsstörningar. Våra experter inom plastikkirurger behandlar framgångsrikt spädbarn med läpp- och gomspalt, estetiska bröstoperationer, missbildningar i ansiktet, missbildningar i käke och ben samt genital missbildningar. Några av operationer vi utför på plastikkirurgiska avdelningarna på MEDITRIP,s Samarbets kliniker. är följande:

Näsplastik (näs estetiska operationer)

En av de mest definierande delarna av formen på vårt ansikte är näsan. Näsplastik är en av de mest efterfrågade plastikkirurgiska operationerna i vårt land. Att ha en stor näsa, välvd näsa eller bred näsa kan orsaka estetiska problem, påverka självförtroendet negativt och störa det sociala livet. I sådana fall kan näsplastik (näsaestetiska operationer) tillämpas.

Inte bara av estetiska skäl, utan också för sjukdomar som avvikelse av septum, där det krökta näsbenet försvårar eller förhindrar personens andning, och turbinathypertrofi, där näsans inre vävnader svullnar på grund av allergier eller andra orsaker och orsaka nästäppa, kan också korrigeras till följd av näsplastikoperation.

Efter näsplastikoperationen, som vanligtvis avslutas inom några timmar, tas de insatta tampongerna bort inom några dagar och patienten kan återgå till sitt dagliga liv efter en veckas vila.

MEDITRIP,s Samarbets kliniker. tillhandahåller service med en personal av läkare som har erfarenhet inom området näsplastik.

Estetiska bröstoperationer (reduktion, förstoring och lyft)

Bröststorlek och form har en viktig plats i kvinnors liv. Därför är bröstestetik bland de mest populära plastikkirurgiska operationerna. Bröstförminskning, bröstförstoring eller bröstlyft utförs framgångsrikt på MEDITRIP,s Samarbets kliniker. Små bröst eller hängande bröst av någon anledning kan skapa estetiska problem för människor, medan alltför stora bröst kan orsaka problem som ryggsmärtor och hållningsstörningar. Ibland kan bröstestetik appliceras för att eliminera form- och storleksskillnader mellan de två brösten och skapa symmetri.

Överviktsoperationer (fettsugning)

Regionala smörjproblem är ett viktigt estetiskt problem för människor. Överflödigt fett i ett visst område kan avlägsnas från din kropp genom fettsugning. Fettvävnader, som görs flytande genom olika metoder vid fettsugning; Det tas bort från kroppen genom att dammsuga med kanyler. I motsats till vad många tror är fettsugning inte en viktminskningsmetod. Därför är det viktigt att personen har sin idealvikt innan fettsugning.

Abdominoplastikoperationer

Slappning och lossning av bukvävnader kan förekomma efter graviditet hos kvinnor och personer som går upp i övervikt och sedan försvagas snabbt. Även om människor har sin idealvikt kan detta orsaka estetiskt obehag. De operationer som tar bort de hängande vävnaderna och ger ett mer estetiskt utseende av buken kallas för bukplastik, med andra ord bukplastik. Bukplastik är ingen viktminskningsmetod och därför måste personen ha nått sin idealvikt innan operationen.

Ögonlocksoperationer (blefaroplastik)

Ögonlock är ett av de viktigaste delarna av ansiktsestetik. Svullnad, hängande och rynkor på ögonlocken påverkar ögonens estetik negativt och följaktligen personens ansiktsestetik. Medan rynkor, fettavlagringar och slapp hud, främst orsakad av stigande ålder på det övre ögonlocket, orsakar allvarliga estetiska problem, observeras ofta rynkor och svullnader på det nedre ögonlocket. Ibland på grund av stigande ålder och ibland på grund av vissa genetiska faktorer, löses estetiska problem i de övre och nedre ögonlocken framgångsrikt genom blefaroplastik, det vill säga ögonlocksoperationer.

Ögonbryns operationer

Återigen, en av de viktiga komponenterna i ansiktsestetik, ögonbrynen, som är lägre än de borde vara och hängande, gör att personen ser trött och gammal ut. Men med ögonbrynslyftningsoperationer är det möjligt att eliminera detta problem, att korrigera ögonbrynens hållning och att eliminera rynkorna i och runt ögonbrynen. Beroende på personens tillstånd kan ögonbrynslyftning, ögonlocks- och ansiktslyftning utföras i kombination och ett estetiskt och ungdomligt utseende kan uppnås. DMEDITRIP,s Samarbets kliniker tillhandahåller en service i världsklass i Kayseri med sin expert och erfarna läkare inom plastikkirurgi.

Ansiktslyftning

Beroende på tid och stigande ålder uppstår häng och kollapser i ansiktsvävnader. Dessa hängande är ett av de mest uppenbara tecknen på åldrande i det mänskliga ansiktet. Ansiktslyftning används för att ge personen ett yngre utseende. Vid ansiktslyftning lyfts först ansiktsvävnaderna genom att hängas, rätas ut och sedan avlägsnas överflödig slapp hud. I vissa fall görs ögonbrynslyft och ögonlocksoperationer tillsammans efter personens önskemål och behov och personen får ett ungt, estetiskt ansikte.

Fettinjektioner

För att ge ett fylligare utseende till vissa delar av människokroppen och ansiktet, kallas det fettinjektioner för att injicera fett från buken eller en annan region i området som ska fyllas. Anledningarna till denna procedur, som vanligtvis appliceras på ansiktsvävnaderna, inkluderar att förtydliga hakan, bli av med rynkor runt munnen, fylla kindbensområdet och göra bröst och höfter fylligare.

Öron estetiska operationer

Öron, som också är en av de kompletterande delarna av ansiktsestetik, är av stor estetisk betydelse från barndomen. Otillräckligheten hos öronvecken, utseendet som orsakas av öronbrosk som är större än normalt och även känt som det "uttalade örat" bland människor, orsakar estetiska och psykologiska problem. Det stör ens sociala liv. Tack vare öronestetiska operationer är det extremt lätt att bli av med det framträdande örons utseende. Till skillnad från andra estetiska operationer kan öronestetik tillämpas även i barndomen.

Käk- och kindbensoperationer

Hak- och kindbensoperationer hör till de estetiska ingrepp som rönt stort intresse de senaste åren. Kindben och hakspetsar som ser framträdande och fylligare ut ger individen mer estetiska och skarpa ansiktsdrag. Denna operation, som föredras av de som vill bli yngre och mer attraktiva, utförs vanligtvis i form av ansiktsproteser och implantat, tillfälliga hudfyllmedel, suspension eller injicering av fett från andra delar av kroppen. Specialistläkare bestämmer vilken metod som är mest lämplig för personen. Om du vill ha ett estetiskt och karaktäristiskt ansikte som inte kommer att se ut som Hollywoodstjärnornas attraktionskraft, var inte sen med att ansöka till MEDITRIP,s Samarbets kliniker i Kayseri.

Ben Estetiska operationer

Tunna och vackra ben har haft en viktig plats i kriterierna för skönhet sedan mänsklighetens tidiga dagar. De snedvridningar, hängande, krökningar och utsprång som uppstår i benen gör att det estetiska utseendet går förlorat och därmed att personen mår dåligt. I dagens plastikkirurgi är det extremt lätt att eliminera dessa estetiska brister med estetiska benapplikationer. Proteser för tunna ben, fettinjektioner, knäestetik och lårsträckning är de mest efterfrågade tillämpningarna av benestetik.

Utöver alla dessa, bland de operationer som framgångsrikt utförts av våra specialistläkare på plastikkirurgienheten i Kayseri 

 

Lårlyft

Gynekomasti (bröstförminskning hos män)

Nacklyft

Armlyft

Hollywood Cheek (Bichectomy)

Brasiliansk rumpatillverkning (rump fettinjektion)

Mesoterapiprocedurer

Det finns även botox- och fyllningsapplikationer.

Få en kostnadsfri rådgivning

Välj din behandling nedan och fyll i formuläret

Öppetider för samtal

Måndag - Fredag: 8.00 - 16.00

Newsletter

TOP